Belépés

Állítható tartók

Állítható tartó

Állítható tartók

 Állítható tartók
 

Nem talált tartót a készülékéhez?

 

Átböngészte a gyártókat és modelleket a keresőnkben anélkül, hogy talált volna tartót a készülékéhez? Vagy védőtokot használ amitől nem fér bele a készülékspecifikus tartóba? Ne essen pánikba! Erre is van megoldásunk - egy állítható tartó amit be lehet állítani a készülék méreteire. 

Egyszerűen úgy lehet beállítani a tartó méretét, hogy kilazít két csavart elől, belehelyezi a készüléket és hozzá igazítja a tartó szélességét. Meg kell húzni a két csavart és a méret fixálva van. Minden tartónk csuklóval van felszerelve, hogy könnyen be lehessen állítani milyen szögben álljon, vagy váltogatni függőleges és vízszintes nézet között. Dönthető 20 fokban és forgatható 360 fokban. Kiválló minőségű ABS műanyagból készülnek Svédországban. ProClip-re szerelhető.

 Passzív tartók

Passzív állítható tartó

A passzív tartó mindig szem előtt tartja és könnyen elérhetővé teszi készülékét. Alul nyitott a tartó, utat engedve a töltő kábelnek. Oldalai úgy lettek kialakítva, hogy az esetleges gombok a telefon oldalán ne legyen blokkolva.

 

Passzív állítható tartók

 

 Aktív tartók Micro-USB és C típusú USB töltővel

Állítható aktív tartó

Az aktív tartó tölti a telefont ha benne van a tartóban. Micro-USB esetén a tartóhoz nincs felszerelve a kábel, külön adjuk, így a telefonjának töltő csatlakozójával megfelelő irányba tudja összerakni. C típusú USB esetén természetesen összeszerelve van becsomagolva.

Fontos, hogy a telefon töltő csatlakozója a készülék alján, és pontosan középen helyezkedjen el.

 

Aktív állítható tartók 

 
Vissza
 

Kosár

∑ 0 Ft
Részletes kosár

 Biciklis tartók

Rendesen rögzítve, szem előtt  

Állítható tartók

Állítható tartók

 Amikor nincs testre szabott tartó

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebook-on is!

Csatlakozzon hozzánk a facebookon, hogy elsőként értesülhessen legfrissebb hírenkről, akcióinkról! 

 
 
Bezár

Részletes kosár

Kosár tartalma: db. termék Ft. értékben