Belépés

Tartó típusok

Passzív tartó csuklóval

 

 

Mobilkészülékét járműben biztonságosan rögzítheti passzív tartóval. Ha készülékét passzív tartóban tartja mindig könnyen elérhető lesz. Headset- et és töltő kábelt is csatlakoztathatunk hozzá, amikor a tartóban van. A tartóba helyezett készülék alsó csatlakozó része szabadon van. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, így elkerüljük a fényvisszaverődést. ProClipre szereljük fel. 

Szivargyújtós aktív tartó csuklóval

 

 

Az aktív tartó tölti az akkumulátort amikor a tartóban van. A töltő rész automatikusan csatlakozik a készülékhez valahányszor az eszközt a tartóba helyezzük. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, hogy elkerüljük a fényvisszaverődést. A jármű szivargyújtójához kell csatlakoztatni 12/24 Voltra. ProClipre szereljük fel. 

Fix bekötésű aktív tartó csuklóval

 

 

Egy töltős tartó, melynek kábelét a műszerfal mögé kell beszerelni. Ez egy diszkrét, ízléses felszerelési mód, mivel nem látszik a kábel az autó belsejében. A tartóhoz egy közvetlen, szabad végű és egy Molex adapter rendszer kábel csatlakozik. Kiválasztható, hogy a tartót kizárólag a készülék töltésére használjuk, vagy csatlakoztatjuk az adaptert a Molex csatlakozóhoz további lehetőségek eléréséhez. Ez esetben a GPS vevő tápegységeként tudja használni, vagy más, egyéni módon (nem használható adat kommunikációhoz vagy audio csatlakozáshoz). 12/24 Volt. A termék E jóváhagyással rendelkezik. Csatlakoztassa a kábelt 2A- s biztosítékhoz és 2A töltőhöz. Professzionális felszerelés javasolt. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, hogy elkerüljük a fényvisszaverődést. ProClipre szereljük fel.

Kábelszorítós tartó

 

 

Kábelcsatlakozással rendelkező tartó. Azoknak ajánljuk, akik gyakran csatlakoztatnak adat kábelt PDA-jukhoz. A kábel könnyen csatlakoztatható a tartóhoz, ezáltal a PDA is, így nincs szükség manuálisan csatlakoztatni minden egyes alkalommal, amikor a készüléket a tartóba helyezi (kábel nem tartozik a szetthez). Ha készülékét passzív tartóban tartja, mindig könnyen elérhető lesz. Headset- et és töltő kábelt is csatlakoztathatunk hozzá, amikor a tartóban van. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, így elkerüljük a fényvisszaverődést. ProClipre szereljük fel. 

Papa-mama csatlakozós tartó

 

 

Tartó, kábel csatlakozási lehetőséggel kábel meghosszabbításhoz. Minden olyan kábel, ami használható az iPhone- hoz, használható ehhez a tartóhoz is, mint például töltőkábel vagy interfész kábel. ProClipre szereljük fel. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, így elkerülhető a fényvisszaverődés.

 
Vissza
 

Kosár

∑ 0 Ft
Részletes kosár

 Biciklis tartók

Rendesen rögzítve, szem előtt  

Állítható tartók

Állítható tartók

 Amikor nincs testre szabott tartó

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebook-on is!

Csatlakozzon hozzánk a facebookon, hogy elsőként értesülhessen legfrissebb hírenkről, akcióinkról! 

 
 
Bezár

Részletes kosár

Kosár tartalma: db. termék Ft. értékben