Aktív állítható tartók

Szivargyújtós aktív tartó csuklóval

Az aktív tartó tölti az akkumulátort amikor a tartóban van. A töltő rész automatikusan csatlakozik a készülékhez valahányszor az eszközt a tartóba helyezzük. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, hogy elkerüljük a fényvisszaverődést. A jármű szivargyújtójához kell csatlakoztatni 12/24 Voltra. ProClipre szereljük fel. 

Fix bekötésű aktív tartó csuklóval

Egy töltős tartó, melynek kábelét a műszerfal mögé kell beszerelni. Ez egy diszkrét, ízléses felszerelési mód, mivel nem látszik a kábel az autó belsejében. A tartóhoz egy közvetlen, szabad végű és egy Molex adapter rendszer kábel csatlakozik. Kiválasztható, hogy a tartót kizárólag a készülék töltésére használjuk, vagy csatlakoztatjuk az adaptert a Molex csatlakozóhoz további lehetőségek eléréséhez. Ez esetben a GPS vevő tápegységeként tudja használni, vagy más, egyéni módon (nem használható adat kommunikációhoz vagy audio csatlakozáshoz). 12/24 Volt. A termék E jóváhagyással rendelkezik. Csatlakoztassa a kábelt 2A- s biztosítékhoz és 2A töltőhöz. Professzionális felszerelés javasolt. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, hogy elkerüljük a fényvisszaverődést. ProClipre szereljük fel.

Kábelszorítós tartó

Kábelcsatlakozással rendelkező tartó. Azoknak ajánljuk, akik gyakran csatlakoztatnak adat kábelt PDA-jukhoz. A kábel könnyen csatlakoztatható a tartóhoz, ezáltal a PDA is, így nincs szükség manuálisan csatlakoztatni minden egyes alkalommal, amikor a készüléket a tartóba helyezi (kábel nem tartozik a szetthez). Ha készülékét passzív tartóban tartja, mindig könnyen elérhető lesz. Headset- et és töltő kábelt is csatlakoztathatunk hozzá, amikor a tartóban van. A tartó csuklóval van rögzítve, mely állítható, így elkerüljük a fényvisszaverődést. ProClipre szereljük fel.